Srpski English

Najčešća pitanja

Koji je osnovni cilj Portala Lezaji.com?

Portal Lezaji.com je nastao kao proizvod ideje, da sve proizvođače, uvoznike i veleprodaje ležaja, semeringa, remenja, segera i srodnih proizvoda poveže na jednom mestu, da im omogući to bolju uzajamnu komunikaciju, a na prvom mestu da ih približi potrošačima.

Nemam internet i zašto da se predstavim na internetu?

Internet prihvatite kao bazu podataka, specifikacija i ponudu novih poslovnih mogućnosti na jednom mestu koje Vam mogu unaprediti posao ili Vam kroz razmenu iskustava s kolegama iz sopstvene ili srodne delatnosti pomoći u donošenju poslovnih odluka i novih saznanja. Internet nije samo medij ili tehnologija - on na prvom mestu znači nove poslovne šanse za Vaše preduzeće. Predstavite se na internetu kao moderan i fleksibilan privredni subjekt.

Imam internet sajt i šta dobijam sa Portalom Lezaji.com?

Imajući sopstveni Internet sajt ne znači da ćete imati posetu i da će Vas neko pronaći, to je kao da tražite “iglu u plastu sena” s obzirom da postoji više od milijardu Internet stranica. Mi kao tematski Internet Portal kojim se obraćamo ciljanom tržištu omogućavamo Vam da se i sami predstavite i time povećate posetu sopstvene Internet stranice. Kroz predstavljanje Vaših proizvoda i usluga, a kroz pretragu na našem Portalu, omogućavate Vašem potencijalnom klijentu da lakše dodje do Vas.

Koje podatke i informacije mogu naći na Lezaji.com?

Na portalu Lezaji.com možete naći privredne subjekte koji se bave proizvodnjom ili trgovinom robom kao to su kotrljajuaei ležaji, remenje, semerinzi, segeri i sl.. Takode možete imati uvid u lager-liste tih privrednih subjekata, a možete i objaviti svoju ponudu ili potražnju.

Kako postati korisnik internet Portala Lezaji.com?

Da bi postali korisnik Portala Lezaji.com dovoljno je da se u nekoliko jednostavnih koraka registrujete, zatim putem e-mail-a potvrdite registraciju i automatski postajete Standardni član. U slučaju da želite da reklamirate svoju firmu ili objavite svoju lager-listu u našoj bazi podataka potrebno je da postanete Premium član. Detaljinije informacije možete dobiti na samom Portalu, putem kontakt forme, mail-a ili telefonom.

Šta dobijam ako se učlanim na Lezaji.com?

Standardno članstvo na portalu Lezaji.com je u potpunosti besplatno. Članstvom dobijate mogućnost pretrage baze podataka i pregled svih stranica portala.

Koje sve podatke i informacije mogu objaviti?

Kao Premium član možete objaviti kompletne podatke o svojoj firmi (naziv , adresu , telefon, fax, e-mail, web adresu, PIB, logo itd.) kao i lager-listu proizvoda koje nudite.Takođe imate mogućnost postavljanja i pregleda Specijalnih ponuda i Potražnji.

Koje materijale treba da dostavim da bih postao Premium član Portala Lezaji.com?

Morate nam dostaviti sve podatke o firmi koje želite da objavite. Podatke i materijale možete uneti putem obrazaca na Portalu, dostaviti u štampanom obliku putem pošte ili u digitalnom obliku na CD-u ili e-mailom. Naknadne izmene su moguće

Kako mogu menjati podatke o svojoj firmi?

Podatke možete menjati putem interneta nakon to se ulogujete sa dobijenim korisničkim imenom i šifrom ili izmene koje želite da izvršite možete javiti telefonom, faksom, poštom ili e-mailom.

Koje podatke i informacije mogu naći na Lezaji.com?

Na portalu Lezaji.com možete naći privredne subjekte koji se bave proizvodnjom ili trgovinom robom kao što su kotrljajuaei ležaji, remenje, semerinzi, segeri i sl.. Takode možete imati uvid u lager-liste tih privrednih subjekata, a možete i objaviti svoju ponudu ili potražnju.

Kada postanem Premium član - kada će biti vidljivi moji podaci?

Nakon što proverimo verodostojnost unetih podataka i primimo Vašu uplatu, podaci o Vama će biti javno vidljivi i dostupni, a o tome ćete biti obavešteni.

Kako mogu pronaći pojedine informacije?

Pojedine podatke i informacije možete naći na tri načina. Portal možete pretraživati pomoću pretrage, pomoću sitemap stranice ili kretanjem po sekcijama Portala.

Koje su prednosti Internet Marketinga?

Prednosti Internet marketinga u odnosu na druge oblike marketinga su mnogostruke, a tematski Portali su još efikasniji oblik, jer se na njima okupljaju ciljane grupe korisnika vezanih za određenu temu.
Kvalitetna Internet prezentacija uključuje i aktivnosti kao to je prijavljivanje na pretraživače i reklamiranje na tematskim web portalima koji mogu doprineti većoj posećenosti stranica.
Marketinške kampanje na Internetu moguće je osmisliti i ostvariti u kratkom roku. Od ideje do realizacije ne mora proći puno vremena, a takođe je u vrlo kratkom roku moguće izvršiti promene kampanje.
U poredjenju sa ostalim propagandnim medijima Internet pokazuje mnoge prednosti, pa na primer za razliku od kataloga čija je izrada skupa i dugotrajna, troškovi realizacije za Internet su znatno niži jer nema troškova distribucije i štampe već samo trošak zakupa prostora na serveru. Ključna razlika pa i prednost se javlja prilikom promene sadržaja, poput promene cene ili dodavanja novog proizvoda. U ovoj situaciji kod klasičnog kataloga imamo trošak ponovne izrade, a stari katalog više nije upotrebljiv dok kod Interneta imamo samo tršoak osvežavanja onoga što želimo da promenimo. Internet sadržaj se vrlo lako i brzo menja i može biti stalni izvor svežih informacija.

Login:
Nemate nalog? Registrujte se!
Live Support